Retro Tennis

26 juni, 2021 @ 18:00 tot 22:00

Het is eindelijk zo ver! We kunnen terug kleine evenementen organiseren voor jullie! Hierbij presenteert TC Lummen the one and only TC Lummen goes retro night! Heb net zo een zin als wij om nog eens old school te gaan zoals in de jaren 70, 80 of 90?

Op zaterdag 26 juni organiseert de club een retro avond van 18-22 uur voor alle leden. Het is de bedoeling dat iedereen in een retro outfit een balletje komt tennissen en tijdens het spelen is er ruim de tijd om te genieten van een hapje en een drankje van dubbel gemengd! Voor de best verklede man en vrouw hebben wij ook een mooie prijs dus verkleden is de boodschap! Twijfel dus niet en schrijf zeker in voor dit evenement want het gaat een succes zijn!

Inschrijven kan je doen via de app van Tennis Vlaanderen. Indien je deze nog niet hebt kan je deze altijd downloaden in de app store van apple of android!

Minimumleeftijd 18 jaar.

Tijs Mertens