Opening Padel

19 november @ 18:30 tot 23:30

Vermits wij vorig jaar door de pandemie geen event hebben kunnen organiseren, en dat als 100ste padelclub van Vlaanderen zijnde, willen we nu met de inhuldiging van onze 2 nieuwe padel terreinen  een groot feest van maken, waar IEDEREEN WELKOM is.

Programma:

• Wij verwelkomen jullie graag vanaf 18u30
  • Officieel gedeelte met o.a toespraak van onze voorzitter vanaf 19u00
  • Aansluitend zullen er demo padel matchen van P700 en P1000 spelers plaatsvinden op onze nieuwe P1000 padel terreinen.
  • Doorlopend aanwezigheid van vertegenwoordigers met padel rackets en toebehoren waarmee de aanwezigen rackets kunnen uittesten op enkele van onze padel terreinen.
  • Uiteraard zullen er aangepaste hapjes en drankjes voorzien worden aangeboden door de club.
  • Party with DJ Tijs

Inschrijven is NIET verplicht maar wel aan te raden.  Laat ons via de app van Tennis Vlaanderen even weten met hoeveel personen je aanwezig zal zijn zodat wij een indicatie hebben wat we moeten voorzien.

Tennis en Padel Lummen

Sportweg 10